Loading...
Activități 2019-10-29T19:02:52+00:00

Pentru că iubim muntele, natura și oamenii, în prezent realizăm următoarele proiecte, prin care încercăm să facem o lume mai bună și mai frumoasă

Scoala Naturii!

Școala Naturii

Este un proiect de educație montană prin care încercăm să învățăm tinerii din Cluj- Napoca cum se pregătește și se desfășoară în condiții de siguranță o activiate montană!

Sădește-ți viitorul

Sădește-ți viitorul

Este o campanie de conștientizare și responsabilizare a tinerilor din Cluj vis-a-vis de relația omului cu mediul înconjurător, prin  actiuni de împădurire cu sloganul “Fii parte din natură! Plantează un copac pentru viitorul tău!”

Saint Nicholas Project

Saint Nicholas Project

Fiind inspirați de faptele frumoase pe care obișnuia Sfântul Nicolae să le facă familiilor aflate în nevoie am trecut  la fapte  și am început să aducem zâmbete acolo lumea a uitat să zâmbească.

Refacerea potecilor și popasurilor turistice

Refacerea potecilor și popasurilor turistice

Cum ne aşternem traseul, aşa îl parcurgem. Din acest motiv observăm, planificăm şi refacem trasee montane care au nevoie de împrospătarea marcajelor şi montarea indicatorilor de orientare. În acest fel, contribuim la creşterea siguranţei şi implicit, la creşterea numărului de turişti pe munte.